Meubelverhuur: de werkwijze van Home Inspirations
Home Inspirations is een ervaren en betrouwbare partner bij interieurverhuur. We werken snel en efficiënt en kunnen uw woning (al binnen 48 uur) voorzien van een passend en stijlvol interieur.

Ontdek onze snelle, praktische en voordelige service. Of het nu gaat om een basisinrichting of een complete woninginrichting; Home Inspirations biedt u altijd een oplossing op maat. U kunt kiezen uit 6 verschillende woonstijlen. Zo kunt u uw inrichting volledig naar eigen smaak en behoefte samenstellen.
Huur uw meubels in 3 stappen:
Stap 1
Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier en ontvang op werkdagen binnen 24 uur ons vrijblijvend voorstel aan de hand van uw informatie en wensen.
Stap 2
Na uw akkoord leveren, installeren en stylen wij uw interieur op de afgesproken locatie, datum en tijd. Tijdens de gehele huurperiode bieden wij 100% servicegarantie op alle geleverde items. Een inboedelverzekering is bij de huurprijs inbegrepen.
Stap 3
Na afloop van de afgesproken huurperiode halen wij op de afgesproken datum het interieur weer op en zorgen dat de woning netjes wordt achtergelaten. Mocht u langer willen huren dan is dat geen probleem.
Zo werkt het!
Offerte
Vraag eenvoudig een uitgebreide offerte aan.
Ontvang vrijblijvend een voorstel
(op werkdagen binnen 24 uur)
Offerte aanvragen
Brochure
Download hier onze brochure.
Download Brochure
Snelaanvraag offerte
Meer weten over meubels huren?
Neem contact met ons op voor al uw specifieke vragen of wensen. Home Inspirations is u graag van dienst!