+31 (0)85 4894809NL | EN
Home Inspirations

Verkoopstyling

© Home Inspirations B.V.

Succesvol een huis verkopen

Een huis verkopen ging nog nooit zo snel. Maar het blijft een kunst om de verkoop onder de beste voorwaarden en voor de beste prijs te realiseren. Één van de aspecten die hierbij het verschil kan maken is de woningpresentatie.

Particulieren

Wilt u uw huis laten inrichten om een succesvolle verkoop te realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Home Inspirations huurt u meubels voor de verkoop van uw huis. Onze eigen stylist zet met een optimale home staging een sfeer neer die verkoopt.

Meer informatie

Woonprofessionals

Home Inspirations is jou als woonprofessional graag van dienst!
Als interieurontwerper, makelaar of (verkoop)stylist weet je exact welke uitstraling je wilt bereiken. Wij passen ons huurmeubilair hier naadloos op aan. Of je nu zelf de uitvoering op je neemt of dit liever aan ons overlaat is geheel aan jou.

Heb je met regelmaat huurmeubilair en woonaccessoires nodig? Voor onze samenwerkingspartners hanteren we speciale tarieven.

Meer informatie

Modelwoning inrichten

Home Inspirations is uw partner bij het inrichten van modelwoningen. Ons stylingteam is gespecialiseerd in vastgoedstyling en besteedt veel aandacht aan het creëren van een neutrale, uitnodigende sfeer, gericht op uw doelgroep.

Lees ook over projectinrichting

Waarom huren bij ons?

Scherpe tarieven, volledige ontzorging en snelle levering.

Onze voordelen

Wij maken van elk huis een thuis

Contact

Van Weerden Poelmanweg 1a
7602 PC Almelo

+31 (0)85 4894809

info@home-inspirations.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 7:00 - 17:00

Copyright © Home Inspirations B.V.