Home Inspirations

Interieurstijlen

Met maar liefst 4 verschillende interieurstijlen biedt Home Inspirations een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor uw tijdelijke interieur. Maak een keuze uit één van onze meubelstijlen en u heeft alle basisbenodigdheden in huis voor een complete woninginrichting!

Industrial living

De interieurstijl Industrial is een veelzijdig massief houten meubelprogramma met stoere metalen accenten. We combineren deze stoere stijl met comfortabele materialen voor een optimale huiselijke omgeving.

Modern living

Onze Moderne stijl is breed inzetbaar. We combineren de neutrale materialen met sfeervolle, huiselijke woonelementen.

Trendy living

Onze Trendy stijl is gebaseerd op de laatste trends.Het is een mix van diverse hedendaagse stijlen. Bovendien gaat deze woonstijl ook mee met het seizoen.

Maison living

Onze landelijke stijl is geschikt voor vrijwel iedere woning. We combineren natuurlijke en comfortabele materialen met warme kleuren en creëren hiermee een huiselijke omgeving.

De dienstverlening van Home Inspirations is goed bevallen. Op de aanvraag is zeer snel gereageerd. Binnen enkele dagen kon het meubilair geplaatst worden. De uitstraling van het meubilair is goed en passend bij onze doelgroep. Het beschikbaar hebben van modelwoningen heeft ons zeker geholpen bij het verhuren van onze appartementen.

— Casper Neeteson, Residentie Van Ommerenpark
Copyright © 2020. Home Inspirations B.V.