+31 (0)85 4894809NL | EN
Home Inspirations

Over ons

Thuis is je basis en je startpunt, thuis biedt ontspanning en inspiratie.Deze visie op wonen heeft mij geïnspireerd om in te spelen op een behoefte in de markt voor tijdelijk meubilair.

— Peter, Founder Home Inspirations

Onze Basis

In 2006 ben ik hier concreet mee begonnen door woningen in te richten voor professoren werkzaam aan de universiteit van Twente. Vervolgens werden er al gauw contacten gelegd en samenwerkingen aangegaan met diverse woningbouwcorporaties. Dit heeft de basis gevormd voor waar wij als team Home Inspirations vandaag staan.

Ieder huis een thuis

Ons team bestaat uit klantgerichte en ervaren werknemers, ieder op zijn eigen terrein. Wij werken met veel plezier nog steeds vanuit de visie dat ieder huis een thuis moet zijn en dat willen wij onze klanten meegeven. Wij gaan met hen graag de samenwerking aan, denken mee en zijn service- en oplossingsgericht zodat wij uiteindelijk naar volle tevredenheid onze klanten kunnen ontzorgen.

Onze klanten

Inmiddels hebben wij honderden woningen ingericht in binnen- en buitenland. De diversiteit in opdrachten maakt dat ik nog altijd uitgedaagd word in mijn werk. Of het nu gaat om een enkele woning of om een grootschalig project, ik ben steeds weer enthousiast als de klus geklaard is!

Wij maken van elk huis een thuis

Copyright © Home Inspirations B.V.