Projectmanagement
Als het op projectinrichting aankomt, nemen wij alle aspecten die hierbij komen kijken uit handen. Zaken als logistiek, facilitair en planning, maar ook schoonmaak kunnen wij voor u uitvoeren. Wij ontzorgen u, zodat u focus kunt houden op uw core business.
Wij zijn flexibel en werken snel en efficiënt. Heldere communicatie brengt ons samen tot het beste resultaat, zonder onaangename verrassingen!

Peter
Eigenaar & Projectleider
Onze expertise
Door uw projectinrichting uit te besteden aan Home Inspirations, bespaart u kosten en tijd. Daarnaast profiteert u van het gemak van de service die wij bieden.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van meubelproducenten en -leveranciers en hebben kennis van projectmeubilair en de specifieke vereisten hiervan. Bovendien beschikken we over een opslagfaciliteit voor de opslag van projectinrichting of het monteren van meubels.

Home Inspirations heeft alle materieel in huis om omvangrijke projecten efficiënt uit te voeren en heeft toegang tot een brede flexpool om op korte termijn extra mankracht in te zetten als dit nodig is.

Onze woninginrichting wordt altijd gebruiksklaar opgeleverd. Laat u verrassen door onze snelheid en service en de scherpe tarieven van onze projectinrichtingen.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!.
Brochure
Download hier onze brochure.
Download Brochure
Studentenhuisvesting